torsdag 1 december 2011

Hela havet stormar


Häromdagen satt jag näst intill sysslolös hela dagen, gjorde bara en enkät, fotade av min mobiltelefon med sms på och bytte skylt på hästkraftsredaktionen. När klockan var tjugo över fem började jag fundera på att packa ihop och kompa ut en halvtimma. Då dyker jobben upp. Först ett jobb för sporten om Mikaela Åhlin Kottulinsky som var på väg till Tyskland för att köra rally. Sedan ett jobb om de som köade till Bruce Springsteenbiljetter utanför Scandinavium. Det var skönt att få jobba lite innan jag gick hem.


Idag är första dagen på den nya organisationen och alla skall köras in i sina nya roller. Halva redaktionen har fått gå och de som är kvar har fått byta roller. Lite av ett "hela havet stormar" är det. Igår var vi på "gravöl" med de som ska sluta. Det är många fina som försvinner härifrån nu, och det kändes ledsamt, men det var en trevlig kväll ändå, och roligt att träffa dem utanför redaktionen.
För att backa upp redaktionen i den nya organisationen jobbar jag och Lovisa från morgon till kväll idag. Planerat hittills är tre enkäter á sex personer och sen ikväll ska vi ut på vårt eget lilla projekt. Skulle egentligen publicerat i helgen, men det verkar bli lite uppskjutet pga att vi behövs till annat på redaktionen i nuläget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar