söndag 25 oktober 2009

Nej nu vet jag inte längre vad jag sysslar med. borde nog sova och vakna och skratta åt redigeringarna och bildvalen jag gjort. Men jag har ju i alla fall uppdaterat...som jag lovat.
Tyck gärna till om vad ni ser och inte ser, vill ha, vill vara utan, kompositioner som gnager eller ljusförhållanden jag har fuckat upp. Ge mig en tankeställare!

1 kommentar:

  1. jag tycker alla tre spegelbilderna är bra och jag tror man kan hitta en snygg balans mellan två av dem, tex den här och en inne på toan. jag tycker att de i det tysta säger en hel del om vilket state of mind hon alltid kommer vara i och hur man aldrig kommer ur en sjukdom trots att det inte längre syns.
    vissa saker dock: lite rörigt. många av dina bilder innehåller väldigt mycket information hela tiden. jag är av princip emot att ta kort på kort. det känns som en övertydlig och lite för lätt utväg. du har många andra bilder som bättre talar om en osäker och vilsen människa. och om du på något sätt ville visa att hon har varit sjuk med bild-bilden, så kan jag bara säga att spegelbilderna redan talar sitt tydliga budskap.

    SvaraRadera