fredag 16 oktober 2009


Oredigerat från första dagen på projektet.
Jag vet inte riktigt vart det är på väg, eller vad jag ska göra för att komma framåt, men det känns bra ändå och jag hoppas att det kommer komma naturligt med tiden.
Mina frågor är om man ser vad det handlar om?  
Är det övertydligt i någon av bilderna?
Upplever man upprepningar i historien i denna sammansättningen?
Förmodligen kommer väl inte någon av de här bilderna hänga med till slutredovisningen eftersom vi har flera veckor framför oss, men det gäller att tänka tänka tänka för att få det precis som jag vill. spännande! Nu ska jag tillbaka och fotografera igen. 


1 kommentar:

  1. Bilderna är jättefina! Jag gillar speciellt den när man ser två händer på Nikes axlar. Just i denna sammansättning är det ju bara kastrullbilden där temat kommer fram, jättebra bild där man efter ett tag uppmärksammar ordet "mat" på kylskåpet. Nu visste jag ju om temat från början men jag tror att om du får fler kropp/mat bilder så kan det bli tydligt. Fast jag gillar att det inte är för tydligt, att det inte blir uppenbart och "skriva-på-näsan" tydligt. Man uppfattar ju helt klart ett vemod och en ledsamhet i bilderna! Jättefint! Oh fin idé att du är med henne hela tiden så vänjer sig vid kameran, man ser i bilderna att hon inte har något problem med att den är där, vilket gör uttrycket skört och öppet!

    /bohusländska Karin

    SvaraRadera